2011. augusztus 1., hétfő

Rozsdamentes hűtőszekrény fagyasztóval Bosch KDF3295 *** TOP állapotban

Rozsdamentes hűtőszekrény fagyasztóval Bosch KDF3295 *** TOP Állapot:
Nehéz szívvel, hogy én magam külön ebből a grandiózus, felülmúlhatatlan Volledelstahl-Kühl-/Gefrierkombination jó elrendezés és a dizájn, ami páratlan. Ez a szép a készülék 8 éves, kiváló, működőképes állapotban és rendkívül tiszta. Az ajtók még néhány kis horpadás, de az egyetlen észrevehető, ha az a fény egy bizonyos szögben az ajtó.

Egyedülálló a három hűtési zónák a hűtőszekrény, ahol érvényesül a központi hűtési zóna körülbelül 0,5 ° C tartsa (tehát mindössze fagypont felett), valamint az élelmiszer, így lényegesen hosszabb, mint a többi hűtőgép:

Up (fül) .... -18 ° C Fagyasztott Zone (változó akár -30 °), 65 liter
Közel (lepke) ... 0 ° C hűtési zóna friss tálca, 193 liter
Az alábbiakban (részlet) ... 6 ° C (változó 4-8 °) harapás méretű hűtő, mint az ittas. 64 liter

Ajtó csuklós bal / jobb cserélhető

Első és oldalsó fedett egész csiszolt, rozsdamentes acélból készült (kivéve a jelenlegi hűtőszekrények, amelyek általában csak egy rozsdamentes acél előlap, vagy utánozni rozsdamentes acél meg).

A széles kezeli, hogy hagyja az ajtókat nyitva szép és könnyű is ideális lehet itt lógni törölközőt.

A sok rekesz belsejében az ajtó, amelyek szintén rendelkeznek sok kis tégely és tubus érdekében, az egyik úgy néz ki, hiába aktuális Bosch modellek.

A padló biztonsági üvegből készült, a második az alsó szinten van osztva félbe, hogy nagyon nagy / nagy cserépben a helyére.

Méretek .................. 195 x 65 x 62 cm (MaxSzéxMé)
Nettó kapacitás (összesen) ... 322 liter

VB EUR 600, -
Ár: 600 EUR VB