2012. február 22., szerda

Infravörös terápiás készülék , Infratherm új - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

A matracot 2009 -ben vásároltuk, de a használatára nem került sor, csak a garancia miatt ki lett próbálva. Eredeti dobozában, leírással, újonnan eladó. NEM ÁGYMELEGÍTŐ DERÉKALJ !
A termék lényegesen az eredeti ára alatt van. Két részletben történő fizetés lehetséges, de ez esetben a teljes kifizetés után kerül átadásra.
Infravörös rendszer
Leírás és alkalmazás
A rendszer I db kb. 90 x 90 x 2 cm méretű infravörös ágybetétből és l db kb. 160 x 62 x 0, 5 cm méretű infravörös elemes sugárzóból áll.
A kondíciós és rehabilitációs rendszer mindkét egysége az infravörös sugárzást használja ki működése közben, így működésileg és szerkezetileg vagy műszaki megoldásaik területén semmi esetben sem hasonlíthatók össze pl. a filtött takaróval, a fűtött párnával vagy egyéb fűtött ágyneművel.
Az alátét mindenekelőtt 16-20°C hőmérsékletű helyiségekben - hálószobában használatos. Az elemes sugárzóval felszerelt alátétet a tápvezeték segítségével csatlakoztassa a 230 V feszültségű villamos hálózatra. az. alátétet helyezze a matrac alá. Csak így érhető el az infravörös sugárzás megfelelő spektruma. Az emberi testre így választható infravörös sugárzás fog hatni.
a. ) a kapcsoló l fokozatában a hőmérséklet 16-20°C - hosszú hullámok -alacsony intenzitás - mélységi behatolás.
b. ) vagy a kapcsoló II. fokozatában a hőmérséklet 22-24°C - rövidebb hullámhossz - magasabb intenzitás - sekélyebb behatolás.
Amennyiben az alátétet a lepedő vagy    az alsó takaró alatt használja,
megváltoztatja a kisugárzás jellemzőit a  kapcsoló I. és II. fokozatában is.
Ilyen esetekben az emberi szervezetre        ható magasabb üzemi hőmérséklet
érhető el.
Az alátét felületének fent említett hőmérsékletei a környezet hőmérsékletétől (pl. 25°C) függően megemelkedhetnek akár 30-32°C-ra az I. fokozatban, vagy a 38-40°C-ra a II. fokozatban.
Az alátétet a lenti ábra alapján helyezze fel. Az infravörös sugarak így egyenletesen hatnak majd az egész testre (a fejen kívül).
Az alátétet ne -használja, ha heveny gyulladásos megbetegedésekben szenved. Egyéb súlyos betegségek esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét az alátét használatával kapcsolatban. (Amennyiben az orvos a fenti okokból kifolyólag megtiltja az alátét olyan célú használatát, amelyre kifejlesztették, legyártották és minősítették, ez a tény nem jogosítja fel a vásárlót reklamációra vagy az adásvételi szerződés felbontására. )
Ajánlott használati mód:
3 héter. át rendszeresen használja
A 4. hetet hagyja ki (nőknél célszerű a szünetet a menstruáció
idejére időzíteni)



Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 09:02
. Infravörös terápiás készülék , Infratherm új - Jelenlegi ára: 70 000 Ft